Çapraz, 13 saat süren bir ameliyat daha geçirdi

Çapraz, 13 saat süren bir ameliyat daha geçirdi

Yüksekova'da polis tarafından vurulan Hakkari İl Genel Meclisi üyesi Sibel Çapraz, tedavi gördüğü İstanbul M. S. Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 13 saat süren bir ameliyat daha geçirdi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 28 Kasım 2015 tarihinde polislerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Hakkari İl Genel Meclisi üyesi ve Yüksekova Demokratik Toplum Meclisi Eşbaşkanı Sibel Çapraz, Van Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ndeki tedavisinin ardından bir dizi ameliyat geçirmek üzere İstanbul'a sevk edilmişti.

İstanbul M. S. Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çapraz, bugün sabah saat 07.30’da koluyla ilgili bir ameliyata alındı.

ÇAPRAZ, 13 SAAT AMELİYATTA KALDI

Ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak kolunda oluşan hasar nedeniyle daha önce Yüksekova, Van ve İstanbul'da 11 ayrı ameliyat geçiren Çapraz, bugün doku nakli ameliyatı oldu. Yaklaşık 13 saat süren ameliyatın başarılı geçtiği belirtildi.

Ameliyatın ardından Sibel Çapraz dinlenme amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı. 69 günde 12 ameliyat geçiren Çapraz'ın, en az 3 ameliyat daha geçireceği bildirildi.

Uzun süren ameliyat hakkında konuşan Çapraz’ın ağabeyi Necip Çapraz, zor günler geçirdiklerini ifade ederek, bu zor günlerde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Ağabey Çapraz, kardeşinin sağlığına kavuşmasını dilediklerini kaydederek, bölgede devam eden çatışmaların son bulmasını ve barış ortamının sağlanmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.