Can Dündar Cumhuriyet’teki görevini ‘geçici olarak’ bıraktı

Can Dündar Cumhuriyet’teki görevini ‘geçici olarak’ bıraktı

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, gazetedeki görevini bıraktı. Dündar, konuya dair yaptığı açıklamada, “Yorucu bir maratonun ardından bir süre izin kullanacağım. Sonra mücadele kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Yayın Danışmanı Doğan Satmış’ın görevine son verilen Cumhuriyet Gazetesi’nde Can Dündar da Genel Yayın Yönetmenliği görevini ‘geçici olarak’ bıraktı.

Medya Tava’nın haberine göre; gazetede Genel Yayın Yönetmeni Yardımcılığı görevini yürüten Tahir Özyurtseven, Yazı İşleri Müdürü Baydu Can, yazı işlerinden Murat Kürşat Can Doker, Emine Özcan, emlak sayfası editörü Ceren Kumbasar, röportajlarıyla tanınan Selin Ongun ve dış haberler şefi Pınar Ersoy da görevini bıraktı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Can Dündar ise, “Yorucu bir maratonun ardından bir süre izin kullanacağım. Sonra mücadele kaldığı yerden devam edecek. Dostlar üzülmesin. Düşman sevinmesin” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.