Cafer Altun ile ‘Bir Adım At’ kampanyası başarıyla sonuçlandı

Cafer Altun ile ‘Bir Adım At’ kampanyası başarıyla sonuçlandı

Ankara Katliamı’nda bacağını kaybeden 24 yaşındaki Cafer Altun’a protez bacak takılabilmesi için başlatılan “Cafer İle Bir Adım At” kampanyası başarıyla sonuçlandı. Altun’un tedavisi için gerekli olan 26 bin dolar bir hafta içerisinde toplandı.

10 Ekim Ankara Katliamı’ndan etkilenenlerle dayanışmak için kurulan sivil inisiyatif ‘On Ekim Dayanışması’, katliamda yaralanarak işitme ve sağ gözünde görme yetisi zayıflayan, sağ bacağını kaybeden Cafer Altun için bir dayanışma kampanyası başlatmıştı.

Kampanyada, Altun için gerekli olan protezin ve yapılacak işlemlerin toplam maliyetinin 26 bin dolar olduğu açıklanmıştı.

Başlatılan kampanya başarıyla sonuçlanırken, Cafer Altun’un tedavisi için gerekli olan 26 bin dolar bir hafta içerisinde toplandı.

On Ekim Dayanışması paylaştığı fotoğrafla birlikte de Cafer Altun’un ilk kez protez provasında olduğunu ve doktorunun çok hızlı bir şekilde yürüyebileceğini söylediğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.