Bunun adı vahşet!

Bunun adı vahşet!

Antep'te 12 yaşındaki Suriyeli çocuğun boğazını keserek öldüren zanlının, talihsiz çocuğun kafasını gövdesinden ayırdığı ve bir kuyuya attığı ortaya çıktı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen C.P., yakalandıktan sonra, 12 yaşındaki Suriyeli çocuğu, kullanılmayan depoya götürüp tuvalette kafasını gövdesinden ayırdıktan sonra kesik başı poşete koyduğu, daha sonra da kullanılmayan metruk bir evin bahçesinde bulunan su kuyusuna attığını itiraf etti.

Katil zanlısı C.P.'nin 12 yaşındaki Suriyeli çocuğu, ustasının başka birine iletmesi için verdiği 250 TL'yi istemesi ve çocuğun vermemek için direndiği için işlediği öğrenildi. Emniyetteki ifadesinde susma hakkını kullandığı öğrenilen katil zanlısı mahallelinin linç girişimi sonucu yaralanması sonrası getirildiği Şehitkamil Devlet Hastanesi'den güvenlik gerekçesi nedeniyle morg kapısından çıkarıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.