Bruma: Kafam çok rahat

Bruma: Kafam çok rahat

Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Bruma, "Galatasaray’da kontratım var. Burada devam ediyorum. Bu konuları yöneticilerime bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum" dedi.

Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Bruma, Goal Türkiye’ye açıklamalarda bulundu. Sık hoca değişikliklerinin uyum sağlamada zorladığını belirten başarılı oyuncu, "Her hocanın farklı bir oyun sistemi var, farklı bir oyun yapısı var, oyunculara bakış açısı var. O yüzden mutlaka bu tip değişiklikler, beni de takımımı da ister istemez etkiliyor" dedi.

En uyumlu çalıştığı hocanın Fatih Terim olduğuna dikkat çeken Bruma, "Ona çok şey borçluyum. Beni bu kulübe kazandırdı ve ondan çok şey öğrendim. Umarım bir gün onunla tekrar çalışma imkanı bulurum" diye konuştu.

"İspanya’da önemli tecrübeler kazandım"

Geçen dönem kiralık olarak İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad forması giyen Portekizli oyuncu, burada çok önemli tecrübeler kazandığını belirterek, "Futbol anlamında, kişilik anlamında, saha içi, saha dışı çok önemli deneyimlerim oldu. Şimdi onların üzerine koyarak daha iyi şeyler yapmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

"Kafam çok rahat"

Son dönemde takımdan ayrılmak istediği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Bruma, isminin anıldığı kulüplerle ilgili de konuştu. Bruma, "Bu takımlarla birlikte anılmak bir futbolcu için çok önemli ve çok gurur verici bir durum. Bu demektir ki, işinizi iyi yapıyorsunuz ve sizi izleyip beğeniyorlar. O yüzden ilgisi olan bütün kulüplere teşekkür ediyorum. Ama ben Galatasaray’ın futbolcusuyum, Galatasaray’da kontratım var. Burada devam ediyorum. Bu konuları yöneticilerime bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.