Bozdağ: Ala’nın bakanlıktan ayrılmasını medyadan öğrendim

Bozdağ: Ala’nın bakanlıktan ayrılmasını medyadan öğrendim

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Efkan Ala’nın istifa etmesi üzerine meydana gelen kabine değişikliği hakkında, “Ben Sayın Ala’nın bakanlıktan ayrılmasını medyadan öğrendim" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Efkan Ala’nın İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılmasıyla beraber kabinede yaşanan revizyona değinen Bozdağ, “Öncelikle Sayın Ala için, yerine atanan Soylu için hayırlı olsun diyorum. Süleyman Bey'in yerine atanan Müzezzinoğlu için de hayırlı olsun diyorum. Üçü de çok değerli balkan arkadaşımız. Sayın Ala İçişleri Bakanlığı görevine atandığı günden bugüne çok önemli dönemlerde çok büyük bir başarıyla hizmetler yaptı. Milletimiz onun yaptıklarını görüyor, biliyor ve takdir ediyor. Ben Sayın Ala’nın bakanlıktan ayrılmasını medyadan öğrendim, kendisiyle bir telefon görüşmesi yaptım ama nedenleri üzerine konuşma fırsatım olmadı. Bunlar takdir dönemleri, memleketimizde İçişleri Bakanlığı gibi bir görevi yapmak büyük şereftir. Sayın Ala’nın bu şerefi layıkıyla taşıdığına ben inanıyorum. Yerine gelecek Süleyman Soylu beyefendi de, o da hakeza başarılı bir siyasetçi, devlet adamı. Ben onun da başarılı olacağına inanıyorum. Sayın Ala’yla yarın bir gün ayrıca konuşuruz ama şu anda benim de sizden daha fazla bilgim yok” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.