Bolu Dağı'nda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı

Bolu Dağı'nda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı

Bolu'da gece saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı sonrasında D-100 karayolu, TEM Otoyolu ve şehir merkezi beyaza büründü. Karayolları ekipleri gece boyunca kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

Kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği Bolu kent merkezinde lapa lapa yağan kar yağışı sonrasında vatandaşlar yürüyüş yaparak beyaz örtünün keyfini sürdüler. Bolu Belediyesine bağlı ekipleri kar temizleme çalışmalarını sürdürdüler.

Bolu Dağı’nda gece saatlerinde başlayan kar yağışı ulaşımda zaman zaman aksamlara neden oldu. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı Bolu Dağı’nda karayolları ekipleri D-100 karayolu ve TEM otoyolunun Bolu Tüneli kesiminde kar temizleme ve kürüme çalışması yaptılar. Maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği Bolu Dağı’nda polis ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardılar.

Bolu’da kar yağışının hafta sonu devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.