Bir kadın cinayeti daha!

Bir kadın cinayeti daha!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Kadınlar Günü öncesi, boşanma aşamasında olan emekli polis Erbil N., iddiaya göre tartıştığı eşi Müzeyyen N.'yi beylik tabancası ile vurarak öldürdü.

Olay, gece saatlerinde Doç.Dr Bahriye Üçok Bulvarı numara 18/A'da meydana geldi. Evli ve iki kız babası 6 yıl önce emekli olan polis Erbil Neşeli boşanma aşamasında olduğu eşinin çalıştırdığı ve 1 yıl önce birlikte açtıkları işyerine gitti. İşyerinin arka bölümündeki odada kaldığı öğrenilen Müzeyyen Neşeli, eşiyle konuşmaya başladı.
 
Çift arasındaki konuşma bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Erbil Neşeli ruhsatlı tabancasıyla eşine ateş etti. Müzeyyen Neşeli vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, Erbil Neşeli kendisine ait otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis işyerine girdiğinde Müzeyyen Neşeli'yi yerde kanlar içerisinde buldu.
 
Yapılan kontrolde talihsiz kadının öldüğü anlaşıldı. Neşeli'nin cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, zanlı Erbil Neşeli'yi yakalamak için çalışma başlattı. Mahalle sakinleri çiftin daha önce de sürekli tartıştıklarını iddia ederken, Erbil Neşeli Örnekköy Polis Karakolu'na giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.