Bilic kadro kurmakta zorlanıyor!

Bilic kadro kurmakta zorlanıyor!

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Sivasspor maçı öncesi kadroyu kurmakta zorlanıyor. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda, Hırvat teknik adamın planlarında A2 takımından 3 oyuncuyu kafileye almak bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 31. taftasında Sivasspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta, kadro sorunu yaşanıyor.

Sezonu ikinci tamamalayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma hesapları yapan siyah beyazlılar, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Sivas'a eksik kadro ile gidecek.

Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Ramon Motta ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra, sarı kart cezalısı Jermaıne Jones ve Veli Kavlak Sivasspor'a karşı görev yapamayacak. Sakatlıkları süren Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Tomas Sivok ve derbi sonrası gittiği eğlence kulübünde silahla vurulan Gökhan Töre de pazar günü oynanacak mücadelede forma giyemecek.

Tedavileri tamamlanma aşamasına gelen Ömer Şişmanoğlu ve Filip Holosko'nun ise, yapılacak son kontrollerinin ardından kafileye dahil edilme ihtimali bulunuyor.

Teknik direktör Slaven Bilic eksik oyuncuların yokluğunda özellikle sezonun ikinci yarısında çok fazla forma şansı vermediği Serdar Kurtuluş ve Uğur Boral'ı ilk 11'de sahaya sürecek. 

Hırvat teknik adam A2 takımdan 3 oyuncuyu da Sivasspor kafilesine dahil edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.