Beyoğlu'nda korkutan gecekondu yangını

Beyoğlu'nda korkutan gecekondu yangını

Beyoğlu'nda bir gecekondu da çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Bitişiğindeki gecekonduya da sıçrayan yangında, hane halkı son anda kendilerini dışarı atarak alevler arasında kalmaktan kurtuldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Beyoğlu Piyalepaşa mahallesi, Can sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Can sokak üzerinde bulunan bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün gecekonduyu sararken yangın, bitişiğinde bulunan bir başka gecekonduya da sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Şişli ve Beyoğlu itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde alevlere müdahale ederek yangının çevredeki binalara sıçramasını engelledi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Yangın nedeniyle bir gecekondu kullanılamaz hale gelirken bitişiğinde bulunan bir başka gecekondu da ise maddi hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.