Beyaz Show’a bağlanan Ayşe Çelik: ‘Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın’

Beyaz Show’a bağlanan Ayşe Çelik: ‘Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın’

Beyaz Show’a telefonla bağlanan Diyarbakır’daki bir öğretmen, programa damga vurdu. Öğretmen Ayşe Çelik, sokağa çıkma yasaklarının sürdüğü bölgede yaşananlara dikkati çekerek, “Sessiz kalmayın, insanlar, çocuklar ölüyor” dedi.

Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a Diyarbakır’dan telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli bir öğretmen, bölgede yaşananlara dikkati çekti.

“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, “Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” dedi.

haberingoruntuleri.gif
Bölgedeki ölümler karşısındaki tutumlara da vurgu yapan Çelik, “Ölen çocuklara sevinen insanlar var. Onlara hiçbir şey diyemiyoruz, yazıklar olsun demekten başka” dedi.

Öğretmen olduğunu belirten Çelik, yasakların olduğu yerlerde öğrencilerini terk eden öğretmenlere de seslendi ve “Bir daha oralara nasıl dönecekler ve o çocukların gözlerinin içine nasıl bakacaklar?” diye sordu.

Sesinin titrediğini belirten öğretmen Ayşe Çelik, canlı yayında sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bomba seslerinden, kurşun seslerinden… İnsanlar susuzluk ve açlıkla mücadele ediyor; özellikle de bebekler ve çocuklar. Lütfen duyarlı olun ve sessiz kalmayın.”

Beyazıt Öztürk teşekkür edip, alkışlattı

Programın sunucusu Beyazıt Öztürk de Çelik’in sözlerini dinledikten sonra teşekkür ederek, “Elimizden geldiğince duyurabileceğimiz yerlerden duyurmaya çalışıyoruz. Bu söyledikleriniz bize ders oldu. Daha da fazla yapmaya devam edeceğiz. İnşallah o söylediğiniz barış dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir ” ifadeleriyle seyircilerden Çelik’i alkışlamasını istedi.

Beyazıt Öztürk, “Bu tür şeylerin en azından konuşulması gerek” dedi ve tekrardan öğretmen Çelik’i alkışlattı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.