Beşiktaş’ta facianın eşiğinden dönüldü

Beşiktaş’ta facianın eşiğinden dönüldü

İstanbul Beşiktaş’ta işçilerin çalışma yaptığı esnada henüz belirlenemeyen bir sebeple doğalgaz borusunun patlaması sonucu yangın çıktı. Vatandaşlar ve işçiler yangını kısa sürede söndürürken facianın eşiğinden dönüldü.

Olay, 11.00 sıralarında Beşiktaş Abbasağa Mahallesi Nurtanesi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta işçilerin kazı çalışması yaptığı esnada henüz belirlenemeyen bir sebeple doğalgaz borusunda patlama meydana geldi. Bir anda alevlerin çıktığını gören vatandaşlar evlerinden sokağa çıktı. Doğalgaz kutusundan çıkan alevler bir evin dış cephesinde yangına sebep oldu. Alevlerin çıktığını gören vatandaşlar ve işçiler su ve toprak atarak yangını söndürmeye çalıştı.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Olay yerine gelen ekipler, patlama sonrasında bölgedeki doğalgaz akışını kesti. Polis ekipleri bölgeye güvenlik şeridi çekti. Polis ekipleri doğalgaz borusunun nasıl patladığının belirlenmesi için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.