Beşiktaş'a bir maçta üç darbe!

Beşiktaş'a bir maçta üç darbe!

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor karşısında üç unvan birden kaybetti. Süper Lig'de 10 maç sonra mağlup olan Kartal, Fatih Terim Stadı'ndan ilk kez puansız ayrılırken, bu sezon ilk defa golle buluşamadı.

Akhisar Belediyespor’a 2-0 yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, haftalardır taşıdığı üç önemli unvanını bir mağlubiyetle yitirdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Kara Kartal, ligde 10 hafta sonra yenilgiyle tanıştı. Son olarak 2. hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk ettiği Trabzonspor’a 2-1 kaybeden ve daha sonra çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alan siyah-beyazlı takım 11. maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Beşiktaş bu sezon çıktığı resmi maçlarda ilk defa gol sevinci yaşayamadı. Sezon başından bu yana 12 Süper Lig ve 5 UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında en az bir gol kaydeden siyah-beyazlı takım, Akhisar önünde fileleri havalandıramadı. Kartal, Süper Lig’de oynadığı 12 maçta 30, Avrupa Ligi’nde çıktığı 5 maçta 6 gol olmak üzere toplam 36 gol kaydetmişti.

Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı’na ev sahibi olarak çıktığı maçlardaki namağlup unvanını da yitirdi. Son iki sezonda Başakşehir’de 7 iç saha maçına çıkan ve 4 galibiyet, 2 beraberlik alan siyah-beyazlı ekip, 8. karşılaşmada Akhisar Belediye’ye yenilmekten kurtulamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.