Beşiktaş transferi resmen açıkladı

Beşiktaş transferi resmen açıkladı

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Marcelo Guedes'i sezon sonuna kadar renklerine bağladığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpte yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Marcelo Antonio Guedes Filho'nun 2015-2016 sezonu sonuna kadar kiralanması konusunda Hannover 96 ile anlaşmaya varılmıştır. Hannover 96 Kulübü'ne kiralama bedeli ödenmeyecek olup, profesyonel futbol takımımız oyuncusu Alexandre Milosevic 2015-2016 sezonu sonuna kadar Hannover 96 kulübü'ne bedelsiz olarak kiralanmıştır" denildi. 

Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo Guedes, siyah-beyazlı kulübe katkıda bulunmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın Hannover 96 Kulübü'nden renklerine kattığı Marcelo Guedes, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Beşiktaş’ta olmaktan ötürü çok mutluyum. Transfer süreci çok hızlı gelişti. Maçtan eve döndüğüm bir vakitte menajerlerim bana ulaştı ve teklifi iletti. Olaylar çok çabuk gelişti. Ama en önemlisi, ben ve ailem bu transferden ötürü çok mutluyuz. Beşiktaş ile ilgim daha önceden vardı. Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Büyük bir kulüpten teklif gelince karar vermek kolaylaşıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.