Beşiktaş, Liverpool’u penaltılarda eledi

Beşiktaş, Liverpool’u penaltılarda eledi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Liverpool’a penaltılarda 6-4 üstünlük sağlayarak turu geçen taraf oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Liverpool’u penaltılar sonrasında eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kaldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Slovenya Futbol Federasyonu’ndan hakem Damir Skomina’nın düdük çaldığı maçta Beşiktaş, 72. dakikada Tolgay Arslan’ın golüyle öne geçti.

Bir hafta önce oynanan maçı da Liverpool 1-0 kazandığı için maç uzatmaya gitti.

15’er dakikalık iki uzatma bölümünde de sonuç değişmeyince penaltı atışlarına geçildi.

Beşiktaş’ta penaltı atışlarında Demba Ba, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson ve Tolgay Arslan vuruşları gol yaptı.

Liverpool’da ise Lambert, Lallana, Emre Can ve Allen penaltı vuruşlarını gol yaparken, 5. penaltı vuruşunda Lovren topu dışarıya atarak Liverpool’un da elenmesine neden oldu.

Penaltı atışları sonunda Beşiktaş, Liverpool’a 5-4 genelde de 6-4 üstünlük sağlayarak UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.