Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bir üst tura yükselmenin hesaplarını özellikle Dinamo Kiev'den içeride ve dışarıda alınacak 3'er puanın üzerine kurdu.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Beşiktaş, yarın Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i konuk edecek. Benfica deplasmanından 1 puan alınmasının ardından gruptan çıkma şansını matematiksel olarak hesaplayan Kara Kartal'da en önemli maçlar Dinamo Kiev ile içeride ve dışarıda oynanacak karşılaşmalar olarak gözüküyor.

Grubun hesabı belli

Siyah-beyazlılar için Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan bir üst tura yükselmenin yolu Dinamo Kiev maçlarından alınacak puanlardan geçiyor. İlk maçta Benfica deplasmanından son dakika golüyle alınan 1 puanın ardından gözünü Ukrayna ekibiyle oynanacak maça çeviren Güneş'in öğrencilerinde yarın hedef mutlak galibiyet olacak. Hafta sonu derbide 2-0 geriden gelip alınan 1 puanın morali ve enerjisiyle sahada olacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena'da 12. adamın desteğini de arkasına alarak mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçı Vodafone Arena'da yarın saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.