Beşiktaş, Cassio Ramos'u transfer ediyor

Beşiktaş, Cassio Ramos'u transfer ediyor

Beşiktaş'ta kaleci transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Yaklaşık iki aydır transfer çalışmaları yürüten Beşiktaş yönetimi, ara transferde gerekirse son güne kadar beklemeyi göze almıştı. Bir anda karar değiştiren siyah-beyazlılar, kaleci transferini hafta sonuna kadar bitirme kararı aldı.

Kaleci arayışlarında bu güne kadar bir çok oyuncu ile görüşen Beşiktaş'ta şu anda anlaşma sağlanan tek isim Corinthians'tan Cassio Ramos. Menajerler tarafından bir hafta önce kulübe önerilen ve yönetimden veto yiyen Ramos artık Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor. Devre arasında temas kurulan 10'a yakın kaleci içinde ismi geçmeyen 28 yaşındaki Brezilyalı, diğer adayların kulüpleri ile yaşanan problemler sonrası bir anda gündeme alındı ve hemen anlaşma sağlandı. Ramos ve kulübü ile bonservis ve ödeme planlarında anlaşan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in de onay vermesi halinde bu oyuncuyu kadrosuna katacak.   

Brezilya basınına konuşan 28 yaşındaki file bekçisi, Cumartesi gününe kadar Türkiye'ye gitmeyi beklediğini söyledi.

BOYKO TRANSFERİ İÇİN TEMAS KESİLMEDİ

Siyah-beyazlıların transfer etmek için son ana kadar beklediği kaleci ise Denys Boyko. Beşiktaş, kamp için yarın Türkiye'ye gelecek olan Dnipro'ya son bir teklif daha yaptı ve gelecek cevaba göre kaleci transferini netleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.