Beşiktaş 4-1 Alanyaspor

Beşiktaş 4-1 Alanyaspor

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor’u konuk etti. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş, mücadeleden 4-1 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Son şampiyon Beşiktaş, 2016-17 sezonunda ligdeki ilk maçında Alanyaspor'u ağırladı. Kara Kartal, 90 dakikadan farklı skorla galip ayrılarak istediğini aldı. Maça iyi başlayan son şampiyon Beşiktaş, henüz 6. dakikada Oğuzhan'ın şık golü ile 1-0 öne geçti. 41. dakikada Beşiktaş, aradaki farkı 2'ye çıkardı. Cenk Tosun'un ceza yayı üzerindeki pasına hareketlenen Olcay Şahan, yerden plase vuruşla topu filelerle buluşturdu: 2-0 Siyah-beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı.

Beşiktaş'ın üstün oyunu ikinci yarıda da devam etti. 58. dakikada kazanılan penaltı atışı için topun gerisine Cenk Tosun geldi ve maçta farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. 78. dakikada Tolgay Arslan'ın harika pası sonrasında sağ çaprazda kaleciyi karşısında alan Cenk Tosun'un yerden sert şutu, birkez daha filelerle buluştu ve maç 4-0'a geldi. Alanyaspor, 90+3'te Emre'nin penaltı golü ile teselli buldu. 

90 dakikadan 4-1 galip ayrılan Beşiktaş, 2016-17 sezonuna 3 puanla başlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.