Belediye ve HDP'den, Yüksekovalı ailelere ziyaret

Belediye ve HDP'den, Yüksekovalı ailelere ziyaret

Hakkari’de, Yüksekova ilçesinden kent merkezine gelen aileler ile dayanışma başlatıldı.

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi Başkan Vekili Fatma Yıldız beraberindeki HDP Hakkari İl Eş Başkanları Evin Konur ve Metin Besi, Yüksekova ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve şiddetli çatışmalar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalıp Hakkari’ye gelen Yüksekovalı aileleri ziyaret ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkan Vekili ve HDP İl Eş Başkanları, Yüksekova’dan gelen ve kent merkezinin Yeni Mahallede bulunan evlere yerleşen bazı aileleri ziyaret etti.

i-1-20160331163610.jpg

Yapılan ziyaretlerde Belediye Başkan Vekili Fatma Yıldız, HDP İl Eş Başkanları Evin Konur ile Metin Besi Vardar evlerde incelemelerde bulunup, ailelerin sorunlarını dinledi. Başkanvekili Yıldız, ailelere gıda, giyim ve maddi yardımda bulunacaklarını belirtti.

Yüksekovalı aileler zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiklerini; sağlık, giyecek, gıda ve maddi sorunlar yaşadıklarını belirtirterek, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

i-2-922.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.