Belediye ekipleri bayramda görevde olacak

Belediye ekipleri bayramda görevde olacak

Yüksekova Belediyesi'ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı süresince yurttaş ve esnafların taleplerini karşılamak üzere görev başında olacak.

Yüksekova Belediyesi bünyesinde bulunan faaliyet müdürlükleri Kurban Bayramı süresince yurttaş ve esnafların mağdur olmaması için gereken tedbirleri aldı. Buna göre Zabıta, Veteriner ve İtfaiye Müdürlükleri bayram süresince gerekli hizmetin ve taleplerin karşılanması için yeterli sayıda personel görevlendirmelerini yaptı.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı İdris Kuş, bayram süresince ortaya çıkacak talep ve aksaklıklara karşı belli sayıda personelin görev başında olacağını belirtti. Kuş, ‘Özellikle Veteriner Müdürlüğü bünyesinde bulunan mezbahada bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz yapılacak hayvan kesimlerinde, kontrol ve düzeni sağlayacak ekipler, bayram süresince görev başında olacak. Ayrıca Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin bir kısmı da ilgili yerlerde denetleme ve ihtiyaç halinde müdahalelerine devam edecek. Bayram boyunca belediye otobüsleri ücretsiz çalışacak. Bayram öncesi de fırın ve imalathanelerde tüm denetimler yapıldı. Yurttaşlarımızın güzel bir bayram geçirmeleri için ekiplerimiz vardiyalı bir şekilde bayram boyunca görevleri başında olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.