Belediye çalışanları iftarda buluştu

Belediye çalışanları iftarda buluştu

İpekyolu Belediyesi çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldiler.

FİKRİYE İREN
YÜKSEKOVA HABER

VAN - İpekyolu Belediyesi İşçi ve İşçi Hakları Komisyonu ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeli ve ailelerine iftar yemeği organize etti. Şengal Kadın Park'ında düzenlenen yemeğe İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Veysel Keser, Eşbaşkan Yardımcı Halis Çakır, belediye meclis üyeleri ve binlerce belediye personeli ile aileleri katıldı.

i-1-20150706110110.jpg 

İftar öncesi kısa bir  konuşma yapan İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Veysel Keser, "Kutsal ramazan ayında herkes kendi ailesiyle, çevresiyle ve cemaatiyle bir araya gelir. Bizde kendi çalışma arkadaşlarımız olan siz değerli emekçilerle bir araya gelmek istedik. Bu davetimizi kabul ederek, geldiğiniz için teşekkür ediyorum." diye konuştu. Belediye bir kurum olsa da, aynı zamanda büyük bir aile olduklarını belirten Keser, ''Ramazan ayının Kürdistan ve Ortadoğu halklarına barış, kardeşlik ve özgürlük getirmesini temenni ederim." dedi.   

Katılımcılar ezanın okunmasyla oruçlarını açtı.

i-2-734.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.