BDP ve STK'lardan Kutlu Doğum konferansına davet

BDP ve STK'lardan Kutlu Doğum konferansına davet

Barış ve Demokrasi Partisi Hakkari İl örgütü ve kentteki sivil toplum örgütleri Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenecek olan konferansa katılım çağrısı yaptı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ-Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ve Barış Demokrasi Partisi'nin (BDP), bu yıl ilk kez kutlu doğum programı düzenleyecek olması nedeniyle Hakkari’de de Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir konferans düzenlenecek. 

Hakkari Eski Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ve M. İzzettin Yalcın’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans için BDP ve kentteki sivil toplum örgütü yöneticilerinin katılımı ile konferansa davet bildirileri dağıtıldı.

Bütün Hakkari halkının konferansa davet edildiği bildiriler Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, BDP ile KESK, DİVES ve HAK- SOY- Der yöneticileri tarafından dağıtıldı. 

21 Nisan Pazartesi günü saat 13.00’da düzenlenecek olan konferansa eski Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ve M. İzzettin Yalcın konuşmacı olarak katılacak.

1-148.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum