Başkale'den Yüksekova'ya yardım eli

Başkale'den Yüksekova'ya yardım eli

Başkale Belediyesi sokağa çıkma yasağı nedeniyle büyük bir yıkıma uğrayan Yüksekova’ya yardım elini uzatmaya devam ediyor.

ZEKİ DARA / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Başkale Belediyesi sokağa çıkma yasağı nedeniyle büyük bir yıkıma uğrayan Yüksekova’ya yardım elini uzatmaya devam ediyor.  Yasakla beraber ilçeden göç eden 600 aileye kapılarını açan Başkale’den ilçeye 5 ton pirinç gönderildi.

Yüksekova’ya yaptıkları yardımlar ile ilgili açıklama yapan Başkale Belediyesi Eş Başkanı İhsan Güler, insanım diyen herkesin destekte bulunması gerektiğini belirterek, duyarlı kesimleri Yüksekovalılar ile dayanışmaya çağırdı.

4 aydır Yüksekovalılarla beraber mücadele ederek zorlukları aşmaya çalıştıklarını anlatan  Eş Başkan Güler, daha önce Yüksekovalı 600 aileye ev sahipliği yaptıklarını bugün de 5 ton pirinç gönderdiklerini söyledi.

Güler Yüksekova’da karşılaştıkları manzaranın içler acısı olduğunu belirterek, ilçedeki yıkımın bir depremin çok çok ötesinde olduğunu söyledi ve ekledi “Tüm belediyelerimize ve insanım diyen herkes Yüksekovalıları kucaklamalı. Yüksekova'nın en başta maneviyata ihtiyacı var. Gerçekten bütün varını yoğunu kaybeden ailelerin yanında olmalıyız. İhtiyaçlaını karşılama noktasında da herkes elinden geleni yapmalı” 

bsk-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.