Basın kartı sahiplerinin dikkatine!

Basın kartı sahiplerinin dikkatine!

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, basın kartlarının yenilenmesi başvurularının sona erdiği, yeni kartların incelemelerin ardından, eski basın kartlarının iade edilmesi koşuluyla İl Müdürlüklerince teslim edileceği belirtil

Yeni basın kartlarının sahiplerine teslimi konusunda Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Genel Müdürlüğümüz tarafından genel kart değişimine yönelik olarak 8 Kasım 2015-15 Ocak 2016 tarihleri arasında ‘Basın Kartları Yenileme Başvuruları’ alınmıştır. Başvuruda bulunanların basın kartları gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, kart sahiplerine İl Müdürlüklerimiz aracılığıyla eski basın kartlarının iade edilmesi koşuluyla teslim edilecektir. Basın kartı başvurusunda bulunmayanlardan bilgilerinde değişiklik olanlar Genel Müdürlüğümüz internet sitesi üzerinden ‘Kart Bilgilerinde Değişiklik Başvurusu’ yapması, bilgilerinde herhangi bir değişiklik olmayan basın mensuplarının ise ‘Yıpranmış Kart Başvurusu’ yapmak suretiyle kartlarını yenilemeleri gerekmektedir. İlgili formlar doldurulduktan sonra basın kartı başvuru beyannamesinin çıktısı alınarak çalışılan basın yayın kuruluşunca onaylandıktan sonra bağlı olunan İl Müdürlüğümüze teslim edilmelidir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.