Bartın'da H1N1 şüphesi

Bartın'da H1N1 şüphesi

Bartın'da solunum sıkıntısı şikayetiyle hastaneye başvuran hasta; H1N1 şüphesiyle Zonguldak'taki Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bartın'da yaşayan 36 yaşındaki M.K. solunum sıkıntısı şikayetiyle Bartın'daki hastaneye başvurdu. Burada ilk tetkikleri yapılan hasta H1N1 virüsü şüphesi nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Burada ilk müdahalesi yapılan M.K.'nın durumunun kritik olduğu öğrenilirken tedavisinin ise solunumsal yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi.

Hastanın tahlilerinin laboratuvarda incelendiği öğrenilirken sağlık ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Öte yandan öğlen saatlerinde Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'ne başvuran ve H1N1 şüphesiyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan E.Ö.'nün tedavisi sürüyor. Yine öğlen saatlerinde Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'ne başvuran K.K. ise H1N1 şüphesiyle Bolu'daki özel bir hastaneye sevk edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.