Bariyerlere girdi: 1 ölü, 1 yaralı!

Bariyerlere girdi: 1 ölü, 1 yaralı!

D-100 Karayolu Kadıköy Kozyatağı mevkii Ankara istikametinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü demir bariyerlere adeta ok gibi saplandı.

Olay saat 05.00 sıralarında Kadıköy Kozyatağı D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Erhan Ozan Düzgün(26) yönetimindeki 41 E 0378 plakalı aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından yol kenarındaki demir bariyerlere girdi.
 
Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri araç sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Aracın önünde sıkışan sürücü için itfaiye ekipleri istendi. Araçta bulunan yolcu Onur Akışlı ise sağlık ekipleri tarafından araçtan yaralı olarak çıkarılarak ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 30 dakika uğraştıktan sonra demir bariyerleri keserek sürücünün cansız bedenini çıkardı.
 
Hayatını kaybeden sürücü Fatih Sultan Mehmet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
 
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.