Bakanlık: Sağlık hizmeti alımında aksaklık yok

Bakanlık: Sağlık hizmeti alımında aksaklık yok

Türkiye illerinde yaşanan elektrik kesintisi yaşamı felç ederken, hastanelerde sağlık hizmeti alımlarında da aksaklıklar meydana geldi.

Türkiye'de yaşanana elektrik kesintisi hayatı felç etti. Yaklaşık 6 saat süren kesinti nedeniyle metro seferleri dururken, trafik ve tünel ışıklarının sönmesi trafiği alt üst etti. Trafikte durum böyleyken, birçok hastanede ise sağlık hizmeti alımında aksaklıklar meydana geldi. Gün içerisinde yaşanan aksaklıklara ilişkin haberler gündemde dolaşırken, Sağlık Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada elektrik kesintisi nedeni ile hiçbir ilde sağlık hizmeti sunumunda aksaklıkların yaşanmadığı iddia edilerek, sağlık kurumlarının tümünde jeneratörlerin bulunduğu ve kesintisiz güç kaynaklarının devreye konulduğu kaydedildi. Açıklamada ayrıca, evlerinde solunum destek cihazına bağlı olarak tedavi görenlerin de hastanelere nakledildiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.