Bakanlık: Ensar Vakfı’yla ilgili demeç çarpıtıldı

Bakanlık: Ensar Vakfı’yla ilgili demeç çarpıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Ensar Vakfı’nda yaşanan cinsel istismarla ilgili Bakan Ramazanoğlu’nun “Bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle önplana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz” sözlerinin çarpıtıldığını öne sürdü.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Ensar Vakfı’nda yaşanan cinsel istismarla ilgili Bakan Sema Ramazanoğlu’nun “Bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle önplana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz” sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Ramazanoğlu, “Buna bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz” demişti.

Bakanlık, yaptığı açıklamada, Ensar Vakfı’nda yaşanan cinsel istismarla ilgili Bakan Sema Ramazanoğlu’nun sözlerinin çarpıtıldığını belirtti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘Çarpıtma ve yönlendirme’

“Bakanlık hukuki sürecin başından itibaren büyük bir hassasiyetle konuyu takip edip, bu aşağılık olayın failinin en ağır şekilde cezalandırılması için davaya müdahil olmuştur.

“Sayın Bakan ve Bakanlığın, bu ve benzer tüm olaylara yaklaşımı mağdurların kişilik haklarının korunması, suçluların da en ağır şekilde cezalandırılması şeklindedir.

“Başta çocuklarımız ve tüm toplumu olumsuz yönde etkileyen böyle bir olay üzerinden, çarpıtma ve yönlendirmelerle siyaset yapan bazı çevreler, Sayın Bakanın yaptığı açıklamaları da bağlamından kopararak ve çarpıtarak ülkemize yönelik sürdürülen karalama kampanyasına alet etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.