Bahçeli'den Erdoğan'a fezleke desteği

Bahçeli'den Erdoğan'a fezleke desteği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haftalardır sürdürdüğü HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik çağrısına destek verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, konuşmasında Meclis'in ilk işinin HDP'li vekillerin dokunulmazlıkların kaldırılması olmadığı gerektiğini söyledi. HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını "fırsat" olduğunu belirten Bahçeli, şöyle konuştu: 

"AKP'nin '506 fezlekeyi görüşerek bir kereliğine dokunulmazlığı kaldıralım' teklifi', CHP'nin ise 'kürsü haricinde tüm dokunulmazlıkları kaldıralım' ifadesi HDP'ye uzatılmış zeytin dalıdır ve bu millet affetmeyecektir. İşte fırsat karşımızdadır. Elbirliği edelim bu siyasi bölücülerin dokunulmazlıklarını kaldırarak doğruca adalete yollayalım. Sayın Davutoğlu hodri meydan diyorsun HDP'yi yanına alıyorsun bu doğru değildir. Adalet yerini bulsun diyorsanız çözüm belli çıkış önümüzdedir. Dokunulmazlıkları derhal kaldırmak milli bir sorumluluktur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.