Bahçeli: Pazar günü yaşananlar kepazeliğin zirvesidir

Bahçeli: Pazar günü yaşananlar kepazeliğin zirvesidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Pazar günü Ankara’da yaşananlar, rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Pazar günü Ankara’da yaşananlar, rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

Vize muafiyeti

”AB ülkelerinin sırf vize muafiyeti sözünü tutmamak için terörle mücadelemizi engelleme amacında olduklarını ibretle izliyoruz. IŞİD’in 19 Mayıs Perşembe günü Türkiye’yi kana bulamak maksadıyla hazırlık yaptığı güvenlik birimleri tarafından bildirilmiştir. Türk devleti zalimin zulmünü paramparça edecek kabiliyettedir.

Akar’ın nikah şahitliği

“Cumhurbaşkanının davetine icabet ederek kızının düğününe katılan Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlaşılır ve savunulur bir tarafı yoktur. Sayın Akar, son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa etmiştir.

Başkanlık sistemi

“Bizim açımızdan da başkanlık sistemi doğru bir tercih değildir. Demokrasi ararken diktatörlük bulunması kaçınılmaz olabilecektir. Şüphesiz milli iradenin hükmü her şeyin üzerindedir.

Dokunulmazlıklar

“MHP daha önceki duruşunu muhafaza etmektedir. Bu iş en geç cuma günü bitmelidir.

Kurultay krizi

“Sözlerimin hedefi sanal kahramanlardır. Paralel kuluçkasına yatıp tavşan çıkarma sevdasına kapılan nankörleredir.

“Ne kadar yazar-çizer, uzman, yorumcu akademisyen varsa MHP ile yatıp kalkmakta, olağanüstü kurultay falı açmaktadır. Bakıyorum PKK’lılar MHP’de değişim peşindedir. Nazlanmadan ılıyanlar kim olduğunu anlıyorsunuz. Uslanma bilmeyen edepsiz kaçaklar, İmralı canisine avukatlık yapanlar ne tuhaftır ki sürekli değişim demektedir.

“Karanlık ve cumhuriyet gibi odaklar paralel saldırıda görevlendirilmişlerdir. Birbirlerine hiç benzemeyen çürük isimler düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile MHP’ye karşı operasyona girişmişlerdir.

“Geçtiğimiz Pazar günü tertemiz dava arkadaşlarım her şeyin iç yüzünü görmüştür. Gezi olaylarının kötü bir kopyası şeklindeki bu orta oyun sırasında kimi kendini tellere bağlamış kimi barikatta takılı kalmıştır.

“Pazar günü yaşananlar kepazeliğin zirvesidir”

“Bu evlere şenlik çadır tiyatrosu amacına ulaşmış uçaklarına yetişemeyen vatandaşlarımız haricinde seyirlik bir eğlenceye dönüşmüştür. Şurası iyi bilinmelidir. Bu bir genel başkanlık yarışı değildir.

“Pazar günü Ankara’da yaşananlar, rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir. Milliyetçi, ülkücü hareketi Gezivari provokasyonlarla kullanma çabasında olanlar baltayı taşa vurmuşlardır.

“Şahsi ihtiraslarını yenemeyerek ülküdaşlarımızı sokaklara, tarlalara düşürme gayretine girenler, şunu bilsinler ki asla affedilmeyeceklerdir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.