Bahçeli: HDP’yi kapatmak dahil her seçenek değerlendirilmeli

Bahçeli: HDP’yi kapatmak dahil her seçenek değerlendirilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP’li vekilleri hedef aldı. Bahçeli, “Dokunulmazlıkların kaldırılmasından parti kapatmaya kadar her seçenek masaya koyulmalıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Selahattin Demirtaş için Nijerya’da yaptığı “Savcılar üzerlerine düşeni yapsınlar” açıklamasının ardından bir açıklama da MHP lideri Devlet Bahçeli’den geldi.

HDP, DBP, DTK ve HDK’nin ablukanın devam ettiği Sur’a yürüme çağrısı hakkında konuşan Bahçeli, “HDP’li provokatörler hakkında hukuk ve meclis gereğini derhal yapmalıdır” dedi.

Bahçeli, “Dokunulmazlıkların kaldırılmasından, parti kapatmaya kadar her seçenek masaya konulmalı” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Erdoğan Anayasayı kafasında çoktan kaldırmış, Türkiye’yi kanunsuzluğa hapsetmiştir. Hukuk herkese lazımdır, her Türk vatandaşını kapsamaktadır. Ve gün gelecek karalanan hukuk Erdoğan’a da gerekli olacaktır. HDP’li provokatörler hakkında hukuk ve Meclis gereğini derhal yapmalıdır. Fezlekeler bekletilmemeli, dokunulmazlıkların kaldırılmasından parti kapatmaya kadar her seçenek masaya koyulmalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.