Baca temizliğinden kalan küller AVM’yi kül ediyordu

Baca temizliğinden kalan küller AVM’yi kül ediyordu

Baca temizliğinden kalan külleri ambalaj atıklarının arasına koyan dikkatsiz işçiler, Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir AVM’nin kül olmasına neden oluyordu.

Edinilen bilgiye göre Derince D100 karayolu kenarında bulunan bir AVM’de sabah saatlerinde dumanlar yükselmeye başladı. Çıkan dumanları fark eden AVM güvenlik görevlisi yangın tüpünü alarak ambalaj atığı depolama kısmında yükselen alevlere müdahale etmeye başladı. Güvenlik görevlisi, alevlerin AVM dış cephesini sararak büyümesi sonrasında ise durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale ederek kontrol altına aldı. Ambalaj atığı depolama kısmında çıkan yangının AVM dış cephesini saran yalıtım malzemesine sıçraması sonucu AMV’de büyük çapta maddi hasar meydana gelirken yangına dikkatsiz bir işçinin neden olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.