Aziz Yıldırım: 'Mayıs ayında bırakmıyorum'

Aziz Yıldırım: 'Mayıs ayında bırakmıyorum'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, mayıs ayında görevini bırakmayacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ocak ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mayıs ayında başkanlığı bırakmayacağını açıklamayan Aziz Yıldırım, “Mayıs ayında bırakmıyorum, buradayım. Mayıs ayında hazırladığımız bütçeleri sizlerin huzuruna getireceğiz. Fenerbahçe bir karar alma dönemine girdi. Amatör şubeler kulübümüzün yüküdür. Her sene basketbol takımının açığı 20 milyon Euro. Kız basket aynı şekilde açık veriyor. Voleybol bayan-erkek açık veriyor. Masa tenisi açık veriyor. Kürek açık veriyor. Yüzme açık veriyor. Yani 9 branşın, futbol hariç hepsi açık veriyor. Böyle bir bütçeyi taşıdık bugüne kadar, sporcular yetiştirdik, şampiyonlar çıkardık. Ama artık Fenerbahçe camiası karar verme noktası gelmiştir. Bu kararı da genel kurul verecektir. Biz genel kurulu bütün hesabı, kitabı getirerek Mayıs ayındaki kongrede sunacağız. Para bulmak kolay değil artık Türkiye’de. Sponsorlar 3 Temmuz’dan sonra Türkiye’de değil Avrupa’daki takımlara yatırım yapmaya başladı. Buradan kaçıyorlar. Bunların sebebi sadece 3 Temmuz değil tabi yanlış yapılan başka politikaların yapılması da var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.