Ayşegül Terzi: ‘Oh olsun, ölmeliydin’ diyenler oldu

Ayşegül Terzi: ‘Oh olsun, ölmeliydin’ diyenler oldu

Şort giydiği için Abdullah Çakıroğlu’nun saldırısına uğrayan Ayşegül Terzi, olayın ardından destek verenler kadar kötü yorumlar yapıldığını da söyledi. Terzi, ‘Oh olsun’, ‘Ölmeliydin’ diyen var” dedi.

Maslak’ta bir otobüste yolculuk yapan ve şort giydiği için Abdullah Çakıroğlu isimli şahsın saldırısına uğrayan Ayşegül Terzi, HaberTürk’e açıklamalarda bulundu.

Bu süreçte herkesin yanında olmadığını, destek verenler kadar kötü yorumlar da yapıldığını söyleyen Terzi, “Sosyal medyadan ‘Oh olsun’, ‘İyi olmuş’, ‘Ölmeliydin’ diyen var. Vicdansızca yorum yapanlar var” diye konuştu.

Yaşadığı psikolojiyi anlatan Terzi, “Sürekli ağlama duygusu var ve ağlama nöbetleri geliyor. Ağlıyorum. Serbest bırakıldığında gülen suratı hep gözümün önüne geliyor” dedi.

Psikiyatrik tedaviye başlayacağını da ifade eden Terzi, “Yanımda biri olmadan uyuyamıyorum. Tek başıma dışarı çıkamıyorum. Uzun süre bu korkuyu üzerimden atabileceğimi sanmıyorum. O nedenle terapiye başlıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.