'Ayşe Öğretmen'in avukatı konuştu: Bebek bekliyor ve çok korkuyor

'Ayşe Öğretmen'in avukatı konuştu: Bebek bekliyor ve çok korkuyor

Beyaz Show'a telefonla bağlanıp "Çocuklar ölmesin" diyen 'Ayşe öğretmen'in Diyarbakır'da yaşayan bir öğretmen olduğu ancak bir süredir çalışmadığı öğrenildi.

Kanal D’de Beyazıt Öztürk’ün canlı yayınlanan programındaki sözleriyle Türkiye gündemine oturan ‘Ayşe Öğretmen‘in avukatı Muharrem Erbey Diken'den Tunca Öğreten'e konuştu.

A.Ç.’nin hukuki destek için kendisine başvurduğunu söyleyen Erbey, müvekkilinin gerçekten öğretmen olduğunu ancak bir süredir herhangi bir eğitim kurumunda çalışmadığını belirterek, “Ayşe öğretmen evli ve bebek bekliyor. Eşiyle birlikte hukuki destek almak için bana ulaştılar. Büyük korku yaşıyorlar. Karşılıklı istişare ettikten sonra savcılığa gidip ifade vereceğiz” diye konuştu.

GÖZALTINDA DEĞİL

Avukat Erbey, hakkında ‘terör soruşturması‘ başlatılan öğretmenin hükümete yakın gazetelerin iddia ettiğinin aksine, gözaltında olmadığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.