Asur Kilisesi'nden belediye ziyareti

Asur Kilisesi'nden belediye ziyareti

Doğu Asur Kilisesi, Ortadoğu ve Avrasya temsilcisi Metropolit-Matran, Mar Géwergiz Slîwa Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkini Makamında Ziyaret etti.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Bağdat Doğu Asur Kilisesi Ortadoğu ve Avrasya temsilcisi Metropolit-Matran Mar Géwergiz Slîwa, Bağdat kiliseler başkanı Avukat Ferit Davud, Midyat Maska-Der Başkanı Osane İde ve onlara eşlik eden Hakkari Kurdî-Der Yöneticisi Wasfi Ak ile Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret etti.

Türcüman yardımıyla konuşma yapan Doğu Asur Kilisesi, Ortadoğu ve Avrasya temsilcisi Mar Géwergiz Slîwa, “İlk defa geldiğim bu güzel topraklarda dikkatimi çeken tek şey bir kadının yöneticilik yapması ve başarılarıyla kendisinden söz ettirmesi oldu. Bu bölgede çoğu yerde kadın yöneticilerin olduğunu duyunca çok sevindim tabii şaşırdım da. Bu güzel yönetim tarzıyla kadınlarında başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını kanıtlayanlara teşekkür ederim ve siz değerli belediye başkanımıza görevinde başarılarının devamını dilerim” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin, “Ziyaretinizden ve güzel dileklerinizden dolayı size çok teşekkür ederim. Belirtmiş olduğunuz görüşleriniz ve beraberinde geldiğiniz heyet bizleri çok mutlu etti” dedi.

Daha sonra Yetişkin ile hatıra fotoğrafı çektiren heyet ilçeyi gezmek üzere Belediye’den ayrıldılar.

y1-031.jpg

y2-024.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.