Artuklu'daki bir haftalık meme kanseri semineri sona erdi

Artuklu'daki bir haftalık meme kanseri semineri sona erdi

Artuklu Belediyesi ile Pembe Hanım Kanserli Hasta ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’nin işbirliğinde gerçekleştirilen meme kanseri seminerleri sona erdi.

MARDİN - Artuklu Belediyesi ile Pembe Hanım Kanserli Hasta ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’nin kadınlara yönelik meme kanseri taraması seminerleri bir haftanın ardından sona erdi.

“Kanseri birlikte göğüslüyoruz” sloganıyla 23 Kasım tarihinden itibaren Artuklu ilçesi ve kırsal mahallelerinde yapılan meme kanseri seminerlerine yoğun bir katılım sağlandı. Bir hafta süreci içerisinde her gün 2 veya 3 seminerin verildiği 16 mahallede, kadınlara meme kanserinin zamanında teşhisi ve tedavisinin önüne geçilebileceği anlatıldı. Seminer boyunca Pembe Hanım Kanserli Hasta ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği Uluslararası İlişkiler Koordinasyonu Seda Kansu ile

Dr. Deniz Öner gözetiminde verilen seminerler, en son Ambar ve Dara mahallelerinde yapıldı. Seminerlere katılan kadınlara meme kanseri ile ilgili hazırlanan broşürler de dağıtıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.