Arınç, hükümete yakın gazetelerin hedefinde

Arınç, hükümete yakın gazetelerin hedefinde

Hükümete yakın gazeteler, “Silahla olmaz, çözüm sürecine geri dönülmeli” açıklamasından sonra Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı hedef aldı.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın AK Partilileri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı zor duruma düşüren “Silahla olmaz, çözüm sürecine geri dönülmeli” açıklamasının ardından hükümete yakın gazeteler de Bülent Arınç’ı hedef aldı.

Star gazetesi “Maske düştü Arınç göründü” başlığını atarken, Ethem Sancak’ın Akşam ve Güneş gazeteleri de Arınç haberlerine yer verdi.

Güneş gazetesinin manşetinde Arınç’a avukat cübbesi giydirilerek “Cübbeli Bülo” başlığı atıldı.

Akşam gazetesi ise Arınç için, “Paralel yapının ağzıyla konuştu” dedi.

Arınç ne demişti?

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşı çıktığı ve kabul etmediği “Dolmabahçe mutabakatı”ndan daha önceden haberi olduğunu söylemişti.

Bülent Arınç CNN Türk’te “Eğrisi Doğrusu” programına katılarak başta müzakere süreci olmak üzere hükümeti eleştiren çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Arınç, Kürt sorunu silahla çözülemeyeceğini geçmişten alınan derslerle yeniden başlaması gerektiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.