Apple iPhone 7 ve 7S modellerini tanıtıyor

Apple iPhone 7 ve 7S modellerini tanıtıyor

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone modellerini bu akşam tanıtacak. Ancak sektörü izleyenlere göre, iPhone 7 ve 7S olarak sunulacak yeni modellerde büyük heyecan yaratabilecek yeniliklerin olması beklenmiyor.

Teknoloji kulislerinde, iPhone'un en radikal yenilikleri 2017'ye sakladığı yönünde spekülasyonlar var. Gelecek yıl iPhone 10 yaşında olacak.

Bugün tanıtılacak yeni üründeki en dramatik değişikliğin kulaklık girişinin kaldırılmasının olabileceğine dikkat çekiliyor. Böylece bluetoothla bağlanacak kablosuz kulaklıklar kullanılabilecek. Bir diğer seçenek de, şarj girişiyle uyumlu kulaklıklar olacak.

Gözlemcilere göre, yenilikler arasında, söylendiği gibi, çift objektife sahip kamera özelliğinin bulunup bulunmadığı da tüketicilerin tanıtım sırasında ilgiyle izleyeceği ayrıntılardan olacak.

Apple'ın ürün tanıtımı, en büyük rakibi Samsung'un akıllı telefon cihazı Note 7'yi pil sorunu nedeniyle geri çağırmak zorunda kaldığı bir haftaya denk geldi.

Ancak teknoloji devinin kendisi de, en son iPhone modelleri olan 6S ve 6S Plus'ın ortaya çıktığı geçen yıl eylül ayından bu yana ABD'de iPhone satışlarında gerileme, Çin'de şirketin yaşadığı sorular ve AB'yle yaşanan vergi krizi gibi ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldı.

 

    HABERE YORUM KAT
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.