Apartman Boşluğundan 3 Kamyon Çöp Çıktı

Apartman Boşluğundan 3 Kamyon Çöp Çıktı

Siirt’te vatandaşlardan gelen bir şikayeti değerlendiren Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan iki apartman arasına gelişi güzel atılan yaklaşık 3 kamyon çöp çıkardı.

Bugün sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi sakinlerini şikayeti üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, belirtilen adrese gittiklerine iki aparman arasında bir alanda uzun bir süreden beri apartman sakinleri tarafından atılan çöplerle ve çöpler nedeniyle oluşan ağır bir koku ile karşılaştı. Yaklaşık 30 kişiden oluşan temizlik personeli yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucunda 600 çuval çöp topladı. Toplanan çöpler, bölgeye çağrılan 3 kamyonla çöp toplama merkezine atıldı.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yunus Eriş, bugün sabah saatlerinde müdürlüklerine yapılan bir şikayeti değerlendirdiklerini ifade ederek, “Yaptığımız incelemede bu alana apartman sakinleri tarafından uzun bir süreden beri çöp atıldığını tespit ettik. Çöpler İki apartman arasında kaldığı için apartman yöneticileri ve sakinleri de sorumluluğu birbirlerine bırakmışlardır. Bu neden ile tüm yurttaşlarımızdan temizlik konusunda biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.