Antep'te plastik işçileri greve başladı

Antep'te plastik işçileri greve başladı

Antep'te Pilsan Plastik Fabrikası'nda çalışan 250 işçi, koşullarının iyileştirilmesi ve maaşlarının düzenli verilmesi için iş bırakarak, fabrika önünde greve başladı.

Antep'te tekstil sanayi işçilerinin iş bırakarak işverene taleplerini kabul ettirtmesinin ardından bu kez de Pilsan Plastik Fabrikası'nda çalışan 250 işçi, maaşlarının düzenli verilmediği ve çalışma koşullarının kötü olduğu gerekçesiyle iş bırakarak greve başladı. Fabrika önünde greve başlayan işçiler sık sık "İşçiyiz haklıyız söke söke alırız" sloganları attı. Haftanın 7 günü çalıştırılan işçiler, günde 12 saat çalıştırıldıklarını ve yaşanan sorunları defalarca fabrika yöneticilerine iletmelerine rağmen bir çözümün gelişmediğini dile getirdi. 

Koşulları düzelinceye ve talepleri kabul edilinceye kadar eylemlerini sürdüreceklerini söyleyen işçiler, sabah saatlerinden itibaren konuşmak istedikleri hiçbir yöneticiyle görüşemediklerini belirtti. 

İşçiler fabrika önünde alkış ve sloganlarla grevlerini sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.