Antalya’da patlama: 10 yaralı

Antalya’da patlama: 10 yaralı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) otoparkında park halindeki araçta meydana gelen patlamada, 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 08.55 sıralarında Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan bir otoparkta patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda, ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Patlamanın meydana geldiği araç tamamen parçalanırken, çevresinde bulunan 5-6 araç ise büyük çapta hasar gördü.

Antalya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada olayla ilgili yayın yasağı getirildiği ve patlamanın sebebinin araştırıldığı bildirildi. 

Antalya Valiliği'nin twitter hesabından yaptığı açıklamada, patlamanın sebebinin henüz bilinmediği, cam kesiğinden 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Saat 08.55 civarında ATSO açık otoparkında henüz sebebi anlaşılamayan bir patlama meydana gelmiştir. Patlama sonucunda herhangi bir can kaybı yoktur. Cam kesiğinden 10 kişi yaralanmıştır. Olayın sebebiyle ilgili bulgulara ulaşıldıkça kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.