Anne ile oğlunun acı sonu!

Anne ile oğlunun acı sonu!

Antalya'da sabaha karşı çıkan yangında anne ile oğlu hayatını kaybetti. Tek katlı evde çıkan yangına müdahale etmek isteyen komşuları kilitli kapı ve pencerelerdeki demir parmaklıklara takıldı.

Yangın, Antalya’nın Kepez ilçesi Beşkonaklılar Mahallesi 4422 Sokak üzerindeki tek katlı evde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi Mehmet Ali Koyun’u (53) sabah namazının ardından işe gitmesi için uğurlayan Leman Koyun (51), oğlu Hasan Sefa Koyun (16) ile tekrar uykuya daldı.

Bu sırada evde çıkan yangın sonucu tüm evi dumanlar kapladı. Dumana uyanan Hasan, annesini uyandırarak yangını söndürmeye çalıştı ancak yangın kısa sürede tüm evi sardı. Çatı kısmı kiremit olan evin büyük bölümünün ahşap olması nedeniyle anne oğul çıkış yolu bulamadı. Yardım çığlıklarını duyan komşular durumu itfaiye ve polise haber verdi. Komşularının anne ile çocuğunu kurtarma çabaları ise kilitli kapı ve pencerelerdeki demir parmaklıklara takıldı. Uzun uğraşlara rağmen demir parmaklıkları kıramayan komşuları anne oğluna yardım edemedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının ardından anne ile çocuğunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurum Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.