Ankara'da büyük yangın!

Ankara'da büyük yangın!

Başkent'te, içinde 250 dükkan bulunan iş merkezinde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Yangın, saat 04.30 sularında Keçiören ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan Osmanlı Halk Pazarı'nda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş merkezinin içinde hızla yayıldı.

Yangını fark eden mahalle sakinleri, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri, yangına hızla müdahale etti. Yangına ilk gelen itfaiye ekipleri yeterli olmayınca, olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Müdahale sırasında zaman zaman patlamalar meydana geldi.

Yangını haber alan işyeri sahipleri, olay yerine geldi. Bazı esnaflar, söndürme çalışmalarını izlerken gözyaşlarına hakim olamazken, bazıları da sinir krizleri geçirip yangına kendileri müdahale etmek istedi. Polis ekipleri, işyerleri yanan esnafları sakinleştirmekte zaman zaman zorlandı. Mahalle sakinleri de yangını büyük bir panikle izledi.

İşmerkezinde bulunan bir evcil hayvan mağazasında bulunan evcil hayvanları kurtarmak için seferberlik başladı. İtfaiyenin dükkanın camını kırmasının ardından, işyeri sahipleri içeri girerek evcil hayvanları dışarı çıkardı. İtfaiye erleri uzun çalışmaların ardından yangını kontrol altına aldı. İşmerkezinde bulunan 250 dükkan tamamen küle döndü.

Öte yandan, saat 02.30 sıralarında Konya Yolu'nda bulunan bir demir malzeme deposunda da yangın meydana geldi. Yangında, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı. Polis ekipleri, her iki yangınla ilgili inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.