Amedspor'un hedefi kupa finali

Amedspor'un hedefi kupa finali

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u eleyen Amedspor, sosyal medyada sahte hesaplardan kulüpleri adına yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenen Spor Toto 2. Ligi ekibi Amedspor Yönetim Kurulu, sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden kulüpleri adına yapılan paylaşımlara tepki göstererek, Amedspor resmi sayfasında açıklamada bulundu. Amedspor Kulübü Başkanı Ali Karakaş, kulüple alakası olmayan Twitter hesaplarından tasvip etmedikleri paylaşımların yapıldığını dile getirdi. 

Bursaspor maçının ardından kulüp adı kullanılarak açılan Twitter hesaplarından yapılan paylaşımlardan büyük rahatsızlık duyduklarını vurgulayan Karakaş, "Bunlardan dolayı Bursaspor maçının galibiyet sevincini doyasıya yaşayamadık. Çünkü maç sonrasında sosyal medyadaki paylaşımlar, futbol kamuoyu ile bizi karşı karşıya getirdi. Bu tamamen provokatif girişimlerdir. Amaç, kulübümüzü bundan sonraki maçlarda hedef haline getirmek ve Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği başarıları gölgelemektir. Bu nedenle kulübümüz ile alakası olmayan sosyal paylaşımları kınıyoruz" dedi.

Karakaş: Final oynamak istiyoruz

Kupada finali hedeflediklerini anlatan Karakaş, "Bunu söylediğimizde gülümsüyorlardı. Kim düşünürdü çok sınırlı bütçelerle bu başarıyı elde edebileceğine. Biz buna inanıyorsak inanıyorum ki biz daha büyük başarılar elde edeceğiz" ifade etti.

Asbaşkan Edemen: Sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı

Asbaşkan Nurullah Edemen de, kulüpleriyle alakası olmayan paylaşımların kendilerini rahatsız ettiğini belirterek, Medipol Başakşehir maçı sonrası ve Bursaspor karşılaşması öncesi de kulüplerine ve taraftarlarına yönelik sosyal medyada büyük haksızlık yapıldığını söyledi. Edemen, "Bileğimizin hakkıyla Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldik. Medipol Başakşehir maçının ardından sosyal medyada büyük bir linç kampanyası başlatıldı. Bu nedenle kulübümüz ve bizler için ithamda bulunanlar lütfen önce kendilerine baksınlar. Kulübümüz ve futbolcularımıza ait olmayan paylaşımlar için kimse bizi suçlamasın" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Küçükkaya: Başakşehir ile bir daha karşılaşmak istiyoruz

Amedspor Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak da, gidebilecekleri en iyi noktaya kadar gitmek istediklerini ifade etti. Küçükkaya, şunları söyledi: "Sezon başında karakterli, iyi koşan ve mücadele eden bir takım kurmaya çalıştık. Başarımızın altında iyi bir aile ortamı ve bir birini seven ve birbirine inanan bir takım ruhu var. Bursaspor inancın zaferi oldu. Türkiye'de şu anda son 8 takım arasında kaldık inşallah oradan da başarımızı devam ettiririz. Maçlar zor geçecek. Süper Lig takımları ile oynayacağız. Mücadeleyi sahaya yansıtacağız inşallah sonucuna da yansır. Medipol Başakşehir ile bir daha karşılaşmak istiyoruz. Karşılaşırsak o maçı geçebileceğimize inanıyoruz. Tabi kurada ne olur onu bekleyip göreceğiz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.