Amedspor’da Fatih Karagümrük Hazırlıkları Tamamlandı

Amedspor’da Fatih Karagümrük Hazırlıkları Tamamlandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve play off'a çıkma hesapları yapan Amed Spor'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını bugün yapılan idmanla tamamlandı.

Amed Spor Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde Talay tepe Tesisleri’nde gerçekleşen idman, koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başladı. Çalışma yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Amed Spor Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, idman sonrasında yaptığı açıklamada, İstanbul’da kendilerini zor ve bir o kadarda önemli bir müsabakanın beklediğini söyledi. Küçükbayrak, Fatih Karagümrük ile deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını Diyarbakır’da tamamladıklarını belirtti.

Küçükbayrak, kendi tesislerinde yaptıkları hazırlıklarının sorunsuz bir şeklide geçtiğini kaydetti. Küçükbayrak, “Hazırlıklarımız gayet güzel ve yararlı geçti. Futbolcularım çok iyi olduklarını hafta boyunca yaptığımız idmanlarda gördüm. Moral ve motivasyon açısından da iyi durumdalar. Bu bizim için çok önemli bir durum. Hiçbir sıkıntımız yok. Tek hedefimiz Fatih Karagümrük maçıdır. Bu maçı da kazanıp play-off şansımızı iyice artırmak istiyoruz. Hedefimiz İstanbul’daki maçtan galibiyetle dönmektir” dedi.

Küçükbayrak, İstanbul’da yapacakları maçta tüm taraftarları da yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.