Amedspor’a atılan gollere asker selamı

Amedspor’a atılan gollere asker selamı

Amedspor’a yönelik ayrımcı uygulamalar Sivas’ta da devam etti. Maç öncesi oteller Amedspor’a yer vermedi. Sivas Belediyesporlu futbolcular attıkları golleri asker selamıyla kutladı, maçın ardından ise Amedspor’un bayrağı indirilerek parçalandı.

Sivas Belediyespor ile Amedspor arasında oynanan karşılaşma, ev sahibi takımın 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sivas Belediyesporlu futbolcular müsabakada attıkları golleri asker selamıyla kutladı, maç sonu da Türk bayrağı açıp poz verdi.

Sivasspor taraftarlarıysa, maçtan sonra saha dışında oynayan takımların bayraklarının yer aldığı gönderden, Amedspor’un bayrağını indirmek istedi.

Amedspor bayrağı parçalandı

Yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu, stadın girişinde bulunan Amedspor bayrağını indirerek yerine Türk bayrağı asmak istedi. Ancak polis buna izin vermedi.

Ardından polis ile taraftar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Taraftarlar yaşanan arbede sonrası İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra tesis görevlilerinin yardımıyla Amedspor bayrağını indirerek parçaladı.

Taraftarların bölgeden uzaklaşmasının ardından stattan çıkan Amedspor kafilesi geniş güvenlik önlemleri altında kentten ayrıldı.

Sivas’ta kalacak otel verilmedi

Amedspor, maç için gittiği Sivas merkezde otellere alınmamış, takım bunun üzerine kentin 35 kilometre uzağında bulunan bir otele yerleşmek zorunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.