Amedspor maçı için ücretsiz ulaşım sağlanacak

Amedspor maçı için ücretsiz ulaşım sağlanacak

Futbolseverlere dev ekranda canlı maç keyfi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 14 Nisan Pazar günü saat 15.00'te oynanacak Kastamonuspor-Amedspor maçını futbolseverlere canlı izletmek için kentin farklı noktalarına dev ekranlar kuracak ve bu alanlara ücretsiz taşıma sağlayacak.

Otobüs kalkış noktaları ve saatleri şu şekilde belirlendi: Kuruçeşme, Oryıl, Dağkapı, Balıkçılarbaşı ve Şehitlik’ten ikişer araç saat 12’de kalkacak. Bir araç kent meydanına giderken, bir araç ise Park Orman’a yönelecek.

Huzurevleri Cami Köşesi ve son duraktan iki araç 12.30’da kalkacak ve sadece kent meydanına gidecek. 500 Evler son durak, Bağcılar Mahallesi ve Seyrantepe TOKİ konutları son duraktan iki araç saat 13.00’te kalkacak.

Bir araç kent meydanına gitmekteyken, diğer araç ise Park Orman’a hareket edecek. Üçkuyular son duraktan ise sadece bir aracın saat 13.00’te kalkacağı belirtildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum