Alkollü sürücü dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Alkollü sürücü dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa'da 255 promil alkollü sürücü dehşet saçtı. Kazanın etkisiyle araçtan savrulan 1 kişi hayatını kaybederken, 3 yaralı sıkıştıkları yerden itfaiye yardımıyla çıkarıldı.

Kaza, Bursa - İzmir Yolu Sırameşeler mevki İzmir'e gidiş istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 255 promil alkollü sürücü Muammer T. (37) idaresindeki 16 J 5312 plakalı otomobil yüksek hızda kontrolden çıktı.

Bir süre yol üzerinde savrulan otomobil duramayarak metro istasyonunun istinat duvarına çarptı. Burada çarpışmanın etkisiyle, ön yolcu koltuğunda bulunan 40 yaşındaki Günay Güler kapıdan fırlayarak yola savruldu. Güler, olay yerinde hayatını kaybetti. Güler'in cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İstinat duvarına çarptıktan sonra da duramayan otomobil yaklaşık 20 metre daha sürüklendi. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Muammer T. sürücü koltuğunda, Hasan Tekeş ve Serkan Başlamış arka yolcu koltuğunda feci halde sıkıştı. Sıkışan yaralılar İtfaiye ekiplerince demir makası kullanılarak otomobilden çıkarıldı.

Otomobilden çıkarılan yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralıların durumlarının da ağır olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından yapılan testlerde sürücü Muammer T., 255 promil alkollü çıkarken otomobilde bulunan çok sayıda alkol şişesi de dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan otomobilde bulunan çok sayıda fişek incelenmek üzere kriminal laboratuvarına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.