Alıcı’nın cenazesi Yüksekova’ya gönderildi

Alıcı’nın cenazesi Yüksekova’ya gönderildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün akşam düzenlenen operasyonlarda polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Osman Alıcı isimli gencin otopsisi yapıldı. Cenaze yarın Yüksekova’da defnedilecek.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Yüksekova’da dün akşam saatlerinde yaşanan patlamaların ardından Esentepe Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki Osman Alıcı’nın cenazesi öğle saatlerinde otopsi için Hakkari Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Aralarında HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan ile DBP ve HDP yöneticileri Meya-Der yetkilileri ve Osman Alıcı’nın yakınlarının bulunduğu kalabalık bir grup otopsi işlemleri sırasında hastaneye geldi..

Cenaze yaklaşık 2 saati bulan otopsi işleminin ardından Hakkari Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Yüksekova ilçesine götürüldü.

Hastane önünde kısa bir açıklama yapan Meya-Der Yüksekova Temsilcisi Cengiz Ortaç cenazeye sahip çıkan Hakkarililere teşekkür ederek, cenazenin yarın saat 10.00’da Yüksekova’nın Orman Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verileceğini söyledi.

Cenazesinin Hakkari’ye gelmesi ile birlikte polisin özelikle Dağgöl Mahallesi ile ve Hakkari Devlet Hastanesi çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldığı, hatta bazı noktalarda kimlik kontrolü yaptığı görüldü.

4-271.jpg

3-521.jpg

2-788.jpg

1-20160211170834.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.